Consulta Mèdica Antoni Tribó

acupuntura i molt més

Flors de Bach

Què són les Flors de Bach?

Quan és útil la teràpia Floral de Bach?

Preguntes freqüents sobre la teràpia Floral de Bach?

Qué son les Flors de Bach?

Les Flors de Bach, son un sistema terapèutic semi-homeopàtic. Es basa en un conjunt de 38 remeis essencials, també coneguts com «essències florals» o «elixirs florals«. Aquests remeis estan preparats a partir de plantes que creixen de forma silvestre. I es prenen a gotes, dissoltes en aigua mineral.

Van ser formulades pel metge homeòpata anglès Edward Bach entre els anys 1926 i 1934 en els camps del seu Gal·les natal. El seu sistema se centra en la resolució dels conflictes emocionals persistents. Bach creia que aquestes emocions, estan en l’origen de la majoria de les malalties i entorpeixen la salut.

Quan és útil la teràpia floral?

És útil per a recolzar treballs més exhaustius en la resolució de problemes emocionals, quan aquests estan implicats en la etiologia o evolució de la malaltia. Com ara:

  • Esgotament físic o mental, estres, ansietat, irritabilitat, nerviosisme.
  • Enyorança, desinterès, apatia.
  • Depressió, tristesa,
  • Autoestima baixa, vergonya
  • Preocupació, pors, timidesa.
  • En el control de addiccions i els trastorns alimentaris.

Preguntes Freqüents:

Són com les essències vegetals? Saben a flors?
La seva composició és una espècie de dissolució homeopàtica, suspesa en un diluent basat en brandy natural. Així que, encara que es preparen amb flors silvestres, no tenen olor ni sabor a flors. A més, es prenen diluïdes en aigua mineral, (a raó de 2 gotes x 30 ml.) pel que el sabor original queda encara més reduït i també el possible efecte tòxic de l’alcohol.

Té alguna contraindicació?
No. Encara que les persones que es troben en tractament psiquiàtric, és aconsellable que n’informin al seu psiquiatre.

Tenen efectes secundaris?
Aquesta és una de les seves majors avantatges, la manca d’efectes secundaris.
L’únic “efecte secundari” amb el que ens podem topar és amb l’absència d’efecte, la qual cosa pot deure’s a una elecció inexacta dels remeis necessaris.
Encara que no per això, poden deixar de sorprendre’ns amb efectes inesperats, en alliberar emocions llargament reprimides, la qual cosa s’inclouria més aviat entre els efectes terapèutics que entre els efectes secundaris.

Necessito preparar-me d’alguna manera per rebre una sessió?
No. Encara que pot ser interessant parar-se a pensar quines són les emocions que li preocupen o que veu que predominen en la seva vida quotidiana. I que li agradaría superar.

on ens trovarà

Contacti per e-mail:

consulta@acupunturalleida.com

telèfon: 601 182 088

Política de Protecció de Dades.

© 2024 Consulta Mèdica Antoni Tribó

Tema de Anders Norén

Call Now Button