Consulta Mèdica Antoni Tribó

acupuntura i molt més

Rosa Vergés, col·laboradora.

La meva trajectòria com a col·laboradora

Sóc col·laboradora de la consulta des de 1986. Em vaig formar com a consellera floral l’any 1989, amb la Dra. Mª Luisa Pastorino , pionera en la introducció de la Teràpia Floral de Bach en l’àmbit hispanoparlant .rosa-verges

M’he introduït en la Reflexoterapia Podal, el Balanç Polar i la Teràpia de Polaritat. Però des que vaig descobrir EFT (també conegut com Tapping), aplicat a la relaxació i alliberament de les emocions nocives, he pogut ser testimoni de canvis extraordinaris, tant en mi mateixa, com en els meus clients. La seva acció senzilla i alliberadora sobre les emocions és el que marca la diferència amb altres tècniques i alhora, la converteix en un complement extraordinari per a la promoció de la salut . Aquest potencial em va animar a formar-me com a Assessora d’EFT amb Teresa Forcades, Rosa Farré i David McKay, fins a arribar al 3 º Nivell i posteriorment al grau de Formadora d’EFT, tot amb la finalitat de poder compartir aquesta eina meravellosa amb el màxim de persones possible.

Sóc diplomada en Teràpia Craneosacral Biodinàmica pel Midline Institut de Barcelona, escola reconeguda per l’Associació Espanyola de Teràpia Craneosacral Biodinàmica.

Sóc facilitadora de Teràpia Perinatal i Natal i m’he format amb el Dr. Ray Castellino i el seu equip completant els 4 anys del seu CastellinoTraining.

Sóc facilitadora en Integració Somato-Energètica. M’he format amb Jim Feil al Midline Institut de Barcelona.

Ofereixo

  • Cursos de formació i també sessions d’assessorament personalitzat en EFT
  • Sessions individuals de Teràpia Craneosacral Biodinàmica.
  • Sessions individuals d’Exploració Perinatal.
  • Tallers grupals d’exploració d’Entorn Uterí, en equip amb Antoni Tribó.
  • Sessions d’escolta Somato-Enegètica individuals i per a parelles.

On ens trobarà

Contacti per e-mail: consulta@acupunturalleida.com

Telèfon I WHATSAPP: 601 182 088

Política de Protecció de Dades.

© 2023 Consulta Mèdica Antoni Tribó

Tema de Anders Norén

Call Now Button