Consulta Mèdica Antoni Tribó

acupuntura i molt més

Antoni Tribó, metge

Ens agradaría explicar-te com va començar tot. 

Biografía

Com va començar tot.

Sóc fill d’El Palau d’Anglesola. El meu interès per la medicina sempre va formar part de la meva inquietud pel benestar de les persones. També vaig tenir la sort de poder estudiar medicina a l’Universitat Autònoma de Barcelona.

Els primers anys d’experiència professional com a metge, van transcórrer entre Alguaire, Ponts i Ivars d’Urgell, on vaig poder gaudir del tracte càlid i proper que dóna la vida de metge de família, de la qual guardo un meravellós record. Al consultori rural, vaig observar que alguns dels meus pacients milloraven sorprenentment i em parlaven d’una intrigant i nova tècnica, l’acupuntura. Aquella evidència em va impulsar a interessar-me per la medicina tradicional xinesa.

Vaig realitzar diversos cursos amb el mestre Nguyen Van Nghi. I, encara que al principi les bases de la Medicina Tradicional Xinesa no podien estar mes allunyades del que havia estat la meva formació acadèmica, no vaig voler descartar, d’entrada, res que pogués ajudar a les persones a recuperar la salut.
Em vaig decidir a aprofundir en l’Acupuntura Mèdica a l’Hospital del Sagrat Cor de Barcelona. Va ser impactant des del primer dia, per la visió integradora de l’ésser humà en la naturalesa i el cosmos, com un tot inter-dependent. Tota la Medicina Tradicional Xina descansa sobre aquesta perspectiva. Aquesta formació va ser la que em va obrir les portes a totes les que van venir després.

Des que vaig començar a Tàrrega a oferir els meus serveis en medicines complementàries en 1984, no he parat d’ampliar els meus coneixements en tècniques modernes i tradicionals. Moltes d’elles adquirides en els primers cursos que s’organitzaven al nostre país, movent-me l’esperit de recerca per donar un millor servei als meus pacients.

Cronologia

 • 1978 llicenciat en Medicina i Cirurgia a la UAB, Universitat Autònoma de Barcelona, l’any 1978.
 • 1984 amb el professor Nguyen Van Nghi, al centre CEDACT de Barcelona. Diplomant-me en 1985 en Acupuntura i Moxibustió.
 • Simultàniament ampliava els meus estudis a l’Hospital del Sagrat Cor de Barcelona, diplomant-me en Acupuntura Mèdica en 1986.
 • 1986-1987 Osteopatia i Iridologia amb els professors Jackes Guidoní i Jean Pierre Garibaldi, al Fisios Center d’Estella, Navarra.
 • 1991 obrim consulta a la ciutat de Mollerussa.
 • 1992, em vaig certificar en Teràpia de Polaritat pel Polarity Therapy Trust. Sota la direcció de Franklyn Sills.
 • 1996 Màster en Medicina Naturista per la Fundació Bosch i Gimpera de la Universitat de Barcelona.
 • 1997 i 1998 participo com a professor convidat en el segon i tercer Màster en Medicina Naturista per la Fundació Bosch i Gimpera de la Universitat de Barcelona.
 • 1998 em vaig graduar en Teràpia Craneosacral Biodinàmica pel Craneosacral Therapy Educational Trust.
 • 2003 – 2010 cicle de cursos avançats en Biodinàmica Craneosacral amb Mike Boxhall.
 • 2006 Director i professor de Medicina Naturista en el Curs d’Introducció a la Medicina Naturista organitzat pel COMLL en la UdL
 • 2007 obrim consulta a la ciutat de Lleida.
 • 2013 – 2016 Al costat de la meva col·laboradora Rosa Vergés, diplomat en Teràpia Peri-natal i Natal Castellino. Curs de 4 anys, impartit pel Dr. Ray Castellino i el seu equip de Castellino Training.
 • 2016 – 2018 Al costat de la meva col·laboradora Rosa Vergés, diplomat en Integració Somato-Energètica. Impartit per Jim Feil al Midline Institut de Barcelona.

On ens trobarà

Telèfon i whatsapp 601 182 088

Contacti per e-mail: consulta@acupunturalleida.com

Política de Protecció de Dades.

© 2023 Consulta Mèdica Antoni Tribó

Tema de Anders Norén

Call Now Button